About Us

CML Barbershop is een kapperszaak die in 2019 zijn deuren heeft geopend in Tilburg. Het team bestaat uit professionele kappers die uit omgeving Tilburg komen! 
CML Barbershop staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Het is een kapperszaak waar iedereen op zijn eigen manier wordt behandeld door onze ervaren kappers.

Persoonlijke aandacht en zorg voor je haar staan bij onze kapperszaak in Tilburg centraal. De ideale coupe ziet er voor iedereen anders uit. Daarom wordt aandachtig naar het haar en uiterlijk van de klant gekeken om vervolgens een goed advies te geven voor een perfecte knipbeurt. Zoek jij nog een kapper in Tilburg-West? Kom dan bij ons langs!

The best in town Barber since 2019

CML barbershop die in opgericht in 2019. Het begon in een kleine ruimte bij zijn vader bij de boksschool. Snel wist CML Barbershop zijn weg te vinden en heeft CML Barbershop in korte tijd zijn plek gevonden in de strijd tussen de beste kappers in Tilburg! Het team dat jong en gedreven is doet er alles aan om de beste kapperszaak in Tilburg te worden. Nou ja Tilburg…… Dat is ons eerste doel. Uiteindelijk willen we over heel de wereld bekend worden!

Waarom is Cemil Kurt een kapper geworden?
De vraag is heel makkelijk te beantwoorden! Hij heeft het van zijn familie meegekregen en heeft er passie voor. Zijn opa was een kapper! En natuurlijk niet te vergeten heeft hij er ook talent voor! Van zijn talent en skills heeft hij zijn baan van gemaakt! Heb jij meer vragen aan Cemil over zijn story? Zoek hem op aan de Eendenjachtstraat 105 5042 XD in Tilburg!

Waarom kiezen voor ons?

Top kwaliteit!

Snel!

Op afspraak!

Ervaren kappers met passie!

Scherpe prijzen!

Heb je meer behoeftes? Die vervullen wij graag!

Our Mission

Het blijkt dat vaak mensen niet blij zijn over de kapsels die ze van hun kappers krijgen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel de barbershop kan verlaten. Daarom is ons motto ‘Leave with style’!

Our Vision

We willen dat iedereen de beste ervaringen ervaart bij een kapper. Ons bedrijf is begonnen in 2019 in een kleine ruimte. Een jaar later in 2020 stonden we met 4 man te knippen in een grote luxe pand. We willen ervoor zorgen dat klanten over heel Nederland in style CML barbershop kunnen verlaten!